akka:

isäinpäivä lähestyy, se on jo ylihuomenna.
miksi juhlitaan isäin- ja äitienpäivää? miksei ole vanhempainpäivää? tai lastenpäivää? kuka sen tavan kirjoittaa isälle kortti ja ostaa paketti on keksinyt? tietysti voisin googlettaa nuo, mutta pohtiminen jäis lyhyeen.. :)
monesti harmittaa katsella ja kuunnella sivusta, kun joillain ihmisillä on tapana mollata ja nalkuttaa puoliskostaan jatkuvasti jotain pahaa. miksi ihmeessä olla yhdessä sellaisen ihmisen kanssa jonka kanssa et viihdy??? teki ne avuttomat puolikkaat sitten mitä tahansa, niin se on väärinpäin. ja ikävä kyllä, näin naispuolisena ihmisenä, on sanottava että AINAKIN 99% niistä nalkuttajista on naisia.
milloin tuollaisia puoliskoja sitten arvostetaan? jos he kerran ei osaa tehdä mitään oikein.. mahtaavat olla sitten hylkijöitä ja luusereita..
vai olisko kuitenkin näin, että oli nalkuttajalla kuka chuck norris vaan, niin asiat menee silti väärin?

mielestäni minä en nalkuta.
vai nalkutanko?
..tapani ohjastaa ja päättää asioista on eri asia. poljenhan minä autossakin apukuskin jalkotilaa - välillä jopa tyhjää kaasua, useimmiten kyllä jarrua - eikä se ole nalkutusta.

palataan vielä isäinpäivään..
kuinka ne nalkuttavat ämmät - anteeksi - juhlistavat tätä ko päivää? odottamalla itselleen keitettyä kahvia ja lehteä? vai onko näin, että kodin ulkopuolella jonkin katu-uskottavuuden vuoksi he nalkuttaa, mutta kotona kaikki on kuitenki loppupelissä hyvin..? miksi siis valehdella? sympatian vuoksi..?
minulta ei ainakaan tuollaiselle heru sympatiaa. päinvastoin.
minä kehun,  olen ylpeä ja tunnen kiitollisuutta puoliskostani. en häpeä häntä (unohdetaan se punainen pipo jolla on polttotuomio) missään. pyrin jopa osoittamaan tämän jokapäiväisesti (=aina muistaessani) hälle itselleen jne.. ja uskoisin, että tämä kaikki on mennyt perillekin eikä sitä tarvitse edes kyseenalaistaa.
mitäs jos nuo nalkuttavat feministin alut kerrankin keittäis sen kahvin ja hakis lehden ja tekis vaikka aamutuimaan aloitteen seksistä, niin muutama ryppyjuomun alku saattaisi perua tulonsa ja hymy astuisi heidänkin sunnuntaihinsa.. :)
uskoisin, että kotimies arvostaisi tuota isäinpäivälahjaa enemmän, kuin sitä taas-joka-vuotista-kahvikuppia-ja-pitkiä-kalsareita. voinko olla oikeassa..?
entä mitä tehdään isille jotka starttaavat töihin isäinpäivän aamuna klo 04..??

teetä kuppiin ja hymyä suupieliin :)